nimdraug Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Witam, od czasu posiadania telefonu Xiaomi Redmi 4x nie mogę na telefonie sprawdzić stanu konta kodem *101#, tylko muszę specjalnie wchodzić na stronę internetową. Zgłaszałam do mojego operatora, ale problem jest z urządzeniem. Czym może to być spowodowane, czy to jakiś mankament akurat tego modelu?
Nezumi Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Nie pamiętam, aby ktokolwiek zgłaszał taki problem, więc obstawiam, że coś u ciebie z softem nie tak.
wajs Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Ten sam problem jest u mojego syna na 4a (7.12.28), po wpisaniu kodu i naciśnięciu zielonej słuchawki dostaje komunikat: "Problem z połączeniem lub błędny kod MMI". Na moim MiMax kod działa. ... Jeszcze tylko dodam, że jak się utworzy skrót kontaktu z tym kodem na pulpicie, to kod działa. Edytowane 17 Marca 2018 przez wajs
mrosi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi