snaske1985 Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 (edytowane) Witam, Posiadam Redmi 4x w wersji Global, mam zainstalowane wszystkie najnowsze aktualizacje. Mam problem z regulacją głośnika podczas rozmowy. Przy maksymalnej głośności jest prawie jak głośnomówiący, a ściszyć nie można do minimum tylko do ok 20-30% skali. Czy ktoś spotkał się z czym takim ? Jest jakieś rozwiązanie tej usterki ? Edytowane 13 Lutego 2018 przez snaske1985
adammed Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 Telefon żony. Kupiony w Polsce w Komputroniku. ROM global wersja MIUI 9.2.4.0. Bardzo niska głośność rozmowy pomimo maksymalnych ustawień. W trakcie diagnostyki systemowej głośnik pracuje dobrze, ale w trakcie odgrywania nagrań z dyktafonu na przedni głośnik jest bardzo cicho, tak jak w trakcie rozmowy Jakieś pomysły jak można to zmienić czy tylko serwis?
kamillm Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 @adammed jeśli telefon na gwarancji i factory reset nie pomaga, to nie zastanawiaj się i go reklamuj.
biały miś Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Niestety, ale mam to samo i nijak nie jestem w stanie poradzić sobie z tym problemem. W poprzednim telefonie redmi 2 miałem to samo. Jak dla mnie to jedyny poważny mankament serii redmi, kolega na mi5 nigdy nie miał takiego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi