magdaTT Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Witam. A ja mam ciekawy problem do (nie)rozwiązania. Redmi Note 4 Global Snapdragon 3/32. Telefon po podłączeniu ładowarki,ładuje się do kilku % ,po chwili sam się uruchamia.Boczne przyciski nie działają. Dotyk działa. Po wyłączeniu telefonu (odłączeniu baterii od płyty),włączam trzymając - ...jest tryb fastboot,no to jeszcze raz,włączam trzymając + ....jest recovery. W recovery mogę poruszać się używając bocznych przycisków + oraz - , ale zatwierdzanie power`em już nie działa,nie ma reakcji. Pewnie posypią się odpowiedzi "zmień taśmę z przyciskami".....a tu Was zaskoczę,ponieważ przyciski przełożyłam od sprawnego RN4X i reakcja jest taka sama jak wyżej opisuję. Dodam,że w telefonie był wymieniany ekran przez poprzedniego właściciela,nie widać nigdzie śladów zalania,ekran pracuje poprawnie. Więc co może być w tym wypadku do naprawienia ? ps. nie wiem czemu mi się robią takie odstępy między wierszami Edytowane 9 Marca 2018 przez magdaTT
Rekomendowane odpowiedzi