Herlej Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Smsy wychodzą ale nie docierają... Wczoraj były tylko te długie... A dziś żadne... Reboot nic nie dał... Proszę pomóżcie!!! Nie mam siły do tego telefonu... Może jakbym wrócił do wersji stockowej ale nie wiem jak. Pomozcie!!
Nezumi Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Jeżeli SMS wychodzą, to raczej nie wina telefonu.. dzwoń człowieku na BOK i popraw ten tytuł, bo temat w koszu wyląduje... Jak wrócisz na soft producenta, to pożegnaj się z zasięgiem LTE/H...
Herlej Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 Tylko że na innym telefonie dochodzą smsy to nie wina sieci.
Nezumi Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Jeżeli SMS wychodzi i dostaje notkę, że wysłany, to problem jest po stronie operatora. Popraw APN, zaktualizuj soft, wymień ew. SIM u operatora w ostateczności wipe, wiele więcej nie zrobisz. Pamiętaj, że Mi5c jest modelem typowo chińskim i teoretycznie w PL powinien działać tylko na 2G.... 1
Herlej Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 Dobra sprawdzę.... Może masz rację.. jak zmieniłem na sieć LTE to wtedy się to zaczęło... Sprawdzę i napiszę. Zmieniłem sieć na 3g... Pomogło. Napiszę po dniu czy na pewno. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi