Axles Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Panowie i panie mam szybkie pytanie, co wybrać dla żony do 500zł, w miarę nowego i udanego. Obecnie ma Huawei P8 Lite i jej starcza, ale ma pęknięty wyświetlacz, powiedzmy maks 5" chyba, że nie ma nic ciekawego w tej wielkości.
0 Gość Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Hej, moja kolezanka sprzedaje XR4X 4/64 nowke z gw12m w SBE z pelnym zestawem dodatkow ale przekracza z leksza ten budzet ale na pewno starczy na dluzej niz zwykle 4X 3/32.. Bo w tej kwocie to wg mnie tylko 4X bylby dobry Jak cos pw to bo tutaj tez mam ogloszenie na miuipolska wystawione
0 MasaMasen Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Jak żona nie jest jakimś wymagającym użytkownikiem to Redmi 4A/5A też się nada.
0 Axles Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Ano właśnie poluję na 5A, ale widzę że to dość nowy model, nie znalazłem też info czy bootloader jest możliwy do odblokowania, ale z drugiej strony jeśli kierować się tym: https://miuipolska.pl/download/ Cytat Redmi Note 5A MIUI: 8.3.1 Android: 7.1.2 ROM: HMNote5A KOD: ugg Rozm.: 1,2G MD5: 4db4ddadbb | BL: odblokowany | Data: 1/3/2018 To wynika, że bootloader da się zdjąć.
0 bykumza Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Chyba na każdym Xiaomi odblokujesz bootloader, tylko że w tych nowszych modelach musisz czekać 360h od dodania konta (oczywiście po uzyskaniu zgody na odblokowanie), gdyż tak ustaliło Xiaomi i nic z tym nie zrobimy, ewentualnie można napisać do MiCenter czy dadzą radę odblokować bootloader szybciej (ale wtedy będzie to kilka groszy kosztowało) by Tapatalk and Redmi Note 4
Pytanie
Axles
Panowie i panie mam szybkie pytanie, co wybrać dla żony do 500zł, w miarę nowego i udanego. Obecnie ma Huawei P8 Lite i jej starcza, ale ma pęknięty wyświetlacz, powiedzmy maks 5" chyba, że nie ma nic ciekawego w tej wielkości.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi