Axles Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Panowie i panie mam szybkie pytanie, co wybrać dla żony do 500zł, w miarę nowego i udanego. Obecnie ma Huawei P8 Lite i jej starcza, ale ma pęknięty wyświetlacz, powiedzmy maks 5" chyba, że nie ma nic ciekawego w tej wielkości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Hej, moja kolezanka sprzedaje XR4X 4/64 nowke z gw12m w SBE z pelnym zestawem dodatkow ale przekracza z leksza ten budzet ale na pewno starczy na dluzej niz zwykle 4X 3/32.. Bo w tej kwocie to wg mnie tylko 4X bylby dobry Jak cos pw to bo tutaj tez mam ogloszenie na miuipolska wystawione Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MasaMasen Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Jak żona nie jest jakimś wymagającym użytkownikiem to Redmi 4A/5A też się nada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Axles Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 Ano właśnie poluję na 5A, ale widzę że to dość nowy model, nie znalazłem też info czy bootloader jest możliwy do odblokowania, ale z drugiej strony jeśli kierować się tym: https://miuipolska.pl/download/ Cytat Redmi Note 5A MIUI: 8.3.1 Android: 7.1.2 ROM: HMNote5A KOD: ugg Rozm.: 1,2G MD5: 4db4ddadbb | BL: odblokowany | Data: 1/3/2018 To wynika, że bootloader da się zdjąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bykumza Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 Chyba na każdym Xiaomi odblokujesz bootloader, tylko że w tych nowszych modelach musisz czekać 360h od dodania konta (oczywiście po uzyskaniu zgody na odblokowanie), gdyż tak ustaliło Xiaomi i nic z tym nie zrobimy, ewentualnie można napisać do MiCenter czy dadzą radę odblokować bootloader szybciej (ale wtedy będzie to kilka groszy kosztowało) by Tapatalk and Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Axles
Panowie i panie mam szybkie pytanie, co wybrać dla żony do 500zł, w miarę nowego i udanego. Obecnie ma Huawei P8 Lite i jej starcza, ale ma pęknięty wyświetlacz, powiedzmy maks 5" chyba, że nie ma nic ciekawego w tej wielkości.
4 answers to this question
Recommended Posts