carolef Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Mam od piątku mi a1 z najnowszym systemem 8.0. Zniknęła mi w chromie opcja by dodać stronę do ekranu głównego, tak by mieć skrót na pulpicie. Ktoś też tak ma czy tylko u mnie coś nie tak? Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Moreee Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) U mnie opcja jest. Również 8.0 (wersja styczniowa) Próbowałeś chroma wgrać na nowo? Edytowane 4 Marca 2018 przez Moreee
carolef Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Nie da się odinstalować. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Moreee Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Jak się nie da?xd Ewentualnie wymuś zatrzymanie i wtedy spróbuj
carolef Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 To jednak jest problem go launchera. Poradziłem sobie apka która robi skrót jako widget. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
carolef Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Go launcherWysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Igorius Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dnia 5.03.2018 o 23:23, carolef napisał: Go launcher Dnia 6.03.2018 o 17:15, Moreee napisał: Nove Kupują Xiaomi Mi A1 dla czystego Androida a potem instaluja jakieś nakładki bądź launchery
carolef Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2018 A tobie to przeszkadza?Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Moreee Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 15 hours ago, Igorius said: Kupują Xiaomi Mi A1 dla czystego Androida a potem instaluja jakieś nakładki bądź launchery Wolę instalować nakładkę dla większej customizacji niż kupić Mi A1 i narzekać na brak MIUI Poza tym jeśli coś jest używane w sposób właściwy to czemu nie? Używam go od początku czyli od listopada 2017. Do tej pory kompletnie nic się nie dzieje negatywnego
Moreee Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 13 minutes ago, dzidexx said: System, nakładka, launcher... rzecz nabyta, nie ma co się do niej przywiązywać. Można zmieniać do woli. I tak i nie Jakbyś teraz zmienił na Samsunga (czysto teoretycznie) to byś szukał funkcji z MIUI Nie chodzi o kwestię przywiązywania się ale o przyzwyczajenia i nawyki Mi nakładki nie pasują żadne
Moreee Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) Wygląda to ciekawie Ale jak dla mnie za duży syf na ekranach Ale zakładam , że to kwestia pokazania na co stać ten interfejs Plus za toggle LTE. Mi tego brakuje w Mi A1 Edytowane 1 Maja 2018 przez Moreee
Moreee Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 9 hours ago, dzidexx said: To nie interfejs tylko Custom Rom. Filmik nagrałem żeby pokazać wszelkie opcje konfiguracji systemu. Ekranów jest 3 - zawierają to co najczęściej używałem. Na Miui+Nova też mam 3 i dock też ma tyle stron. Kto co woli Ja preferuję minimalizm i porządek Mówiąc interfejs miałem na myśli customowe UI
Rekomendowane odpowiedzi