Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi Claud powiększenie przestrzeni

Pytanie

Opublikowano

Jako, że to pierwszy wpis to witam wszystkich użytkowników miuipolska.

Mam problem z chmurą xiaomi. Od jakiegoś czasu próbuje odpłatnie powiększyć sobie przestrzeń dyskową. Przeszukuje net jak to zrobić i niestety nie daje sobie z tym rady. Utykam gdzie przy płatności na chińskich znaczkach :( Jeżeli komuś się udało przebrnąć przez tę procedurę to proszę o info jak to zrobić. Z poziomu telefonu nie moge przejść dalej poza potwierdzenie płatności - wybiera alipay i confirm, ale niestety dalej nie idzie.

Z kolei z komputera dochodzę do chińskiego alfabetu i nijak nie potrafię zmienić języka.

Jeżeli ktoś wie jak temat ugryźć to bardzo proszę o pomoc

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

kontrolnie na próbę kupiłem przez tę stronę 10 credit i czekam czy się pojawią, choć w tel w ogóle przy koncie xiaomi nie widze info o kredytach

• 0
Opublikowano
2 minuty temu, Rontam napisał:

no narazie nic tam nie widać. Może dopiero się pojawia jak się doładuje

Wiesz no, ty płacisz kolesiowi, który stronę MiCredits założył, teraz ten koleś musi zareagować i zrobić płatność od siebie do Xiaomi, daj mu czas, to niestety nie działa błyskawicznie :(.

• 0
Opublikowano

Wiem wiem, tylko chodziło mi o to, ze nie widzę info, ze mam 0 kredytów i dlatego napisałem, ze może pojawia się w momencie doładowania. Dlatego czekam :)

• 0
Opublikowano

I jak udało Ci się zdobyć te mi credits? Ja 3 miesiące temu jakimś cudem powiększyłam sobie przestrzeń na mi cloud, używając zwykłej karty. Teraz okres powiększenia mi się skończył i chcę dokupić ale nie jestem w stanie.