Magic_coin Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Witam.Chciałem po jakimś czasie usunąć aplikacje jaka jest launcher inny niż ten od miui. Natrafiłem na problem z administrowaniem urządzenia, udokumentowałem to na zrzutach ekranu. Posiadam rom xiaomi.eu dev (ostatni z lutego). Czy w romie tym opcje administracyjne są jeszcze gdzieś indziej schowane prócz sekcji prywatność? Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
slawek.n Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Może być tak,że opcje odinstalowania będą w programie launcher gdzieś w opcjach.
Magic_coin Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Może być tak,że opcje odinstalowania będą w programie launcher gdzieś w opcjach.W samym launcherze takich opcji nie znalazłem. Programy takie jak titanium backup i Lucky pacher z dostępem do root sobie nie radzą z usuwaniem. Próbowałem apke usunąć przez menadżer plików czego efektem jest to że mam jedynie nie funkcjonalną ikone w menu. EditPo kolejnych operacjach menadżerem plików i restartach ikona znikła. Dziwne to jest, aby usuwać apke na siłe w taki sposób. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi