geforc Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Witam, Panowie chcę kupić sobie lampkę Xiaomi Bedside ale widzę że są dwa modele, jeden ma tą podstawę srebrną a drugi jakby złotą, nigdzie nie ma informacji czym się różnią i która lepsza. NAtomiast druga kwestia to jasność, bardziej do użytkowników którzy mają to na biurku, przy maksymalnej jasności można przy tym czytać? czy zbyt ciemne?
Phil_ips Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Srebrna sterowanie bluetooth. Złota WiFi + posiada funkcję gateway dla urządzeń bluetooth. Co do jasności to prz maksymalnej jasności będzie Cię oślepiać. Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka 1
geforc Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Opublikowano 28 Lutego 2018 Już zamówiona, jak przyjdzie z Czech (bo dobra cena) to napiszę krótkie wrażenia.
mgdgdr Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Mam kamerę która posiada gateway i lampkę srebrna bez wifi. Kamera nie wykrywa lampki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mielcar Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Dnia 28.02.2018 o 17:25, geforc napisał: Witam, Panowie chcę kupić sobie lampkę Xiaomi Bedside ale widzę że są dwa modele, jeden ma tą podstawę srebrną a drugi jakby złotą, nigdzie nie ma informacji czym się różnią i która lepsza. NAtomiast druga kwestia to jasność, bardziej do użytkowników którzy mają to na biurku, przy maksymalnej jasności można przy tym czytać? czy zbyt ciemne? Zdecydowanie bierz złotą, wersje z Wi-Fi. Powiązanie z czujnikami ruchu, innymi urządzeniami robi robotę.
Rekomendowane odpowiedzi