Skocz do zawartości

Amazfit Cor (Xiaomi Huami Midong A1702)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiem gdzie o to pytać posiadam opaskę Amazfit Cor (Xiaomi Huami Midong A1702) miał jezyk chinski po sparowaniu wgrał się mi fitem aktualny firmware chciałem za pomocą Notifi & fitness for Amazfit firmware angielski i nie poszło w momęcie kiedy chciałem ponownie wgrać chiński mam tylko na wyświetlaczu kółko i baterie i nie paruje z telefonem

czy ma ktoś pomysł jak można to naprawić ?

Opublikowano
37 minut temu, mentos30 napisał:

Witam nie wiem gdzie o to pytać posiadam opaskę Amazfit Cor (Xiaomi Huami Midong A1702) miał jezyk chinski po sparowaniu wgrał się mi fitem aktualny firmware chciałem za pomocą Notifi & fitness for Amazfit firmware angielski i nie poszło w momęcie kiedy chciałem ponownie wgrać chiński mam tylko na wyświetlaczu kółko i baterie i nie paruje z telefonem

czy ma ktoś pomysł jak można to naprawić ?

Poradziłem sobie mam już wgrany oryginalny firmware ale nie mogę znaleźć jak wgrać chociaż angielski 

Opublikowano

Z angielskim to jest tak, że jak zmienisz język telefonu na English to zmieni ci się też w opasce.

Możesz zmienić przez Notifi & fitness for Amazfit ale wtedy należy odinstalować Mi Fit bo się gryzie.

Decyzja należy do Ciebie :)

• 8 miesięcy temu...