sliwkazb Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam! Przy próbie instalacji stable 17 wyskakuje mi błąd: set_perm: some changes failed E:Error executing updater binary in zip `/sdcard.... error flashing zip `/sdcard.... Updating partition details... posiadam Redmi 1 (wersja MTK) przed instalacją wykonałem full wipe. stable 15 i 16 instalują się bez problemu. Czy ktoś potrafi mi pomóc?
Acid Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zainstaluj rom z aplikacji Aktualizacje. Wysłane z MI4 W
sliwkazb Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Wczoraj tak zrobiłem. Problem był taki, że system był bez root'a i tylko i wyłącznie w wersji english/chinese. Dodatkowo ta aktualizacja podmieniła mi TWRP na zwykłe recovery. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez sliwkazb
funny2k10 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 miałem podobnie ... i wszystkiemu winne było przywracanie ustawień z poprzedniego romu ... tzn ... robiłem backup -> wipe i przywróć ... okazało się że Mobileuncle nie zawsze działa po takich zabawach. Pobrałem paczkę z forum zainstalowałem podmieniłem recovery i wszystko hula. aha jakbyś przypadkiem nie mógł już wrócić do systemu to mi pomogło w recovery-> mount (albo advanced -> moun) i odznaczyłem wszystko poza emmc.
Rekomendowane odpowiedzi