igoor1983 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 witam 1 wyczytalem gdzies ze ten telefon obluguje karty do 64gb a gdzie indziej ze do 32gb. jak to jest naprawde , czy ktos wkladal tu 64gb i mu dzialalo? 2 jak to jest naprawde z ty rootem. tzn np instaluje aplikacje do swapowania raqmu, ona dostaje roota, no a pozniej jak wylacze "ustawienia root" to co zabietam jej te uprawnienia czy wylaczam tylko dostep do roota uzytkownikowi a aplikacje ktore go maja to maja go dalej? przydalo bo misie to bo kupilem tel ojcu i chce go mu odpowiednio skonfigurowac i pozniej wylaczyc mu dostep do roota bo nic nie spieprzyl:) dzieki za odp
Numb Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 1. Oficjalnie 64 GB, na pewno działa. 2. Niestety, jeśli chcesz by apka miała root to w systemie musi być cały czas włączony. Jednak wystarczy poinstruować, żeby przy prośbie o root kliknąć odmów, nie sposób przeoczyć bo z 5 razy się pokazuje i ostrzega.
igoor1983 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dzieki, a gdzies wyczytalem ze w miui jest defoultwo instalowany adaway, czy to prawda? czy ktos uzywa osobno jeszcze tego programu? bo wiem ze miui ma lbe a w lbe jest cos do kasowania reklam ale bardzo srednio to dziala
Acid Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Blokada reklam jest w przegladarce. Natomiast nie kapuje czemu jakieś adaway wciskacie? Przecież rom MIUIPolska ma blokady reklam z hosts. Wysłane z MI4 W
igoor1983 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 dzieki o to mi wlasnie chodzilo, na stockowym nie mialem adawaya i w prawie kazdym programie bylo mnostwo reklam, jak dojdzie to obczaje na miui czy sie wyswietlaja i potem zainstaluje adaway by sprawdzic czy moze wiecej reklam nie blokuje (w programach oczywiscie).
Numb Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Adaway potrafi zablokować dostęp do Neta...
Rekomendowane odpowiedzi