Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

1 wyczytalem gdzies ze ten telefon obluguje karty do 64gb a gdzie indziej ze do 32gb. jak to jest naprawde , czy ktos wkladal tu 64gb i mu dzialalo?

2 jak to jest naprawde z ty rootem. tzn np instaluje aplikacje do swapowania raqmu, ona dostaje roota, no a pozniej jak wylacze "ustawienia root" to co zabietam jej te uprawnienia czy wylaczam tylko dostep do roota uzytkownikowi a aplikacje ktore go maja to maja go dalej? przydalo bo misie to bo kupilem tel ojcu i chce go mu odpowiednio skonfigurowac i pozniej wylaczyc mu dostep do roota bo nic nie spieprzyl:)

dzieki za odp

Opublikowano

1. Oficjalnie 64 GB, na pewno działa.

2. Niestety, jeśli chcesz by apka miała root to w systemie musi być cały czas włączony. Jednak wystarczy poinstruować, żeby przy prośbie o root kliknąć odmów, nie sposób przeoczyć bo z 5 razy się pokazuje i ostrzega.

Opublikowano

dzieki, a gdzies wyczytalem ze w miui jest defoultwo instalowany adaway, czy to prawda? czy ktos uzywa osobno jeszcze tego programu? bo wiem ze miui ma lbe a w lbe jest cos do kasowania reklam ale bardzo srednio to dziala

Opublikowano

Blokada reklam jest w przegladarce. Natomiast nie kapuje czemu jakieś adaway wciskacie? Przecież rom MIUIPolska ma blokady reklam z hosts.

Wysłane z MI4 W

Opublikowano

dzieki o to mi wlasnie chodzilo, na stockowym nie mialem adawaya i w prawie kazdym programie bylo mnostwo reklam, jak dojdzie to obczaje na miui czy sie wyswietlaja i potem zainstaluje adaway by sprawdzic czy moze wiecej reklam nie blokuje (w programach oczywiscie).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...