Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Jak w temacie, który waszym zdaniem lepszy? Przy redmi kusi większy ekran przy praktycznie tych samych rozmiarach i bateria, ale aparat chyba dużo gorszy? Nakładka mnie średnio obchodzi.

Opublikowano

Mam teraz w ręku Mi 5X i R5P. Mój jest Mi 5X i nie zamienię go na R5P, ale jak bym miał kupować i miał bym taki wybór to bym brał R5P. Mając 5X nie zamienię go.

Opublikowano

Obecnie mam 5X i bym go nie zamienił. Lepszy aparat i dźwięk na słuchawkach. Jak bym go nie miał i stał przed wyborem kupna dzisiaj, to bym brał R5P.

Opublikowano

Wyświetlacz jest super. Ma lepszą kamerę i aparat do selfie i lepszy dźwięk w nagraniach wideo. Bateria też lepiej trzyma i wspiera szybkie ładowanie. Wydajność chyba jest taka sama.

Opublikowano

Filmów to praktycznie nie kręcę, mam może kilka na swoim Mi4C. Zdjęcia wychodzi, że A1 robi lepsze, ale czy warto za większą baterie i ekran :/ Ehh nie wiem.

Opublikowano

A powiedz mi czy masz z tym Mi5X problem, że Cie boli głowa jak dłużej rozmawiasz przez telefon? Podobno A1 ma całkiem duży SAR.

Opublikowano

Nigdy nie miałem takiego problemu z żadnym telefonem. Jedyne co to ucho mnie boli jak długo gadam od trzymania długo telefonu przyciśniętego do małżowiny.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sorry, że odświeżam wątek ale stoję przed wyobrem telefonu. Rozważam mi A1 oraz redmi 5 plus ? Cena generalnie jest taka sama.  Z wygladu bardziej podoba mi się 5+. Który Waszym zdaniem lepiej wybrac ?