kedlaw07 Posted January 30, 2018 Share Posted January 30, 2018 Jest to mój pierwszy post, tak więc chciałbym się przywitać. Mam pewien problem. Chciałbym się dowiedzieć, czy korzystając z tej aplikacji Pilot Mi mogę sterować dekoderem horizon jak i mediabox. W/w urządzenia są oferowane w sieci kablowej UPC. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.1415Ter Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 W Pilocie Mi nie znalazłem odpowiedniej konfiguracji, sprawdziłem wiele programów i ostatecznie najciekawszą listę obsługiwanego sprzętu (w tym mediabox od UPC i starą wieżę Sony, z która wszystkie miały problem) znalazłem w darmowym "SURE Universal Smart TV Remote Control", dostępny jest w sklepie google. Polecam spróbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froger Posted March 12, 2018 Share Posted March 12, 2018 zobacz po doinstalowaniu peel mi remote i sprawdz po zainstalowaniu tego działa cyfrowy polsat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts