jacek5056 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam. Mam problem z wgraniem innego softu niż Chinskiego global. Wszystko zaczęło się jak testowałem różne wersje Rom aż w końcu zainstalowałem miui_MI5C_8.1.18_59254fc950_7.1 i od tej pory jak wchodzę w TWRP to żąda hasła. Gdy dam anuluj przechodzi do opcji twrp ale nie mam dostępu do plików tel i nie mogę wybrać nowego roma do instalacji. Myślałem żeby zrobić mu format wszystkich partycji ale komputer nie widzi urządzenia tak jak wcześniej że mogłem po formacie skopiować plik z oprogramowaniem na tel. Próbowałem przez XiaoMiTool ale widzi tylko dwa dostępne chińskie romy. Proszę o pomoc jak pozbyć się tego hasła? Proszę o wyrozumiałość jestem tu nowy.
wajs Opublikowano 25 Stycznia 2018 Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Format to ty musisz zrobić ale w TWRP. Z tego co pamiętam, to chyba chodzi o partycję DATA, prawdopodobnie ci ją zaszyfrowało. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez wajs
jacek5056 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2018 Wielkie dzięki udało się, nie ma juz hasła.
Rekomendowane odpowiedzi