szczwany Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Witam! Głupie pytanie, ale szukam smartfona który wytrzyma dzień (nawet półtora) na baterii. Nie oczekuję cudów, ale fajny było by mieć dobry aparat - jednak dość dużo zdjęć robię. Co do B20 - jest sens pchać się w B20? Mieszkam 15km od miasta wojewódzkiego, a z LTE nigdy nie korzystam - ba, jest zawsze wyłączone. Chodzi mi o to że mam dwa numery - plus i Orange. Ważną Opcją jest by zasięg (niekoniecznie internet) byl wszędzie, bym na luzie mógł dzwonic. Używam obecnie redmi 4 Pro 3/32, zmieniam go z powodu aparatu (no i mam go już dość długo). Coś polecieć? Niekoniecznie Xiaomi, czasami można wrzucić miui jako custom. 1400zl jestem w stanie dać już teraz. Podoba mi się opcja mi6 z IBG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=1400&type=forums_topic&nodes=57&sortby=relevancy Kolejny użytkownik, który musi zaistnieć poprzez założenie wątku. Kosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts