von_Marcus Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Mój tata ma Redmi 4X. Najnowszy system MIUIPolska. Android 7.1.2. Chce używać aplikacji "Czasowe wyciszenie dzwonka" niestety aplikacja nie działa gdyż nie potrafi przejąć uprawnień do zarządzania dźwiękiem. Powiedzcie mi jak tego dokonać aby dodać aplikacji "czasowe ściszanie dzwonka" uprawnienia do zarządzania głośnością? Uprzedzając napiszę że w ustawieniach uprawnień aplikacji nie da się tego zrobić. Każdy normalny android ma taka możliwość a ten okropny MIUI wszystko komplikuje. Oczywiście korzystanie z trybu cichego pojawiającego się przy zmianie głośności z przycisków nie wchodzi w grę - ma działać aplikacja o której pisałem wcześniej. Najgorsze jest to, że jak jest problem, to nie ma na niego rozwiązania. Wszyscy są wielcy znawcy, ale jak przyjdzie co do czego, to experci w znakomitym, wychwalanym i ubóstwianym MIUI są bezradni. MIUI - kolejny chiński szajs. Edytowane 13 Stycznia 2018 przez von_Marcus
Rekomendowane odpowiedzi