theus84 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Tak tanio jeszcze nie było. flagowy Xiaomi Mi Note 2 (CN Version) kupicie za mniej niż 800 zł. Szczegóły i link do oferty >> tu był link<< 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 już po promocji. Poszły jak świeże bułeczki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Może są sztuki na darkNecie (:Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzycho Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Udało mi się kupić ale dzisiaj dostałem maila ze wystąpił błąd i zwrócą kasę na paypal. lipa bo cena była chyba najlepsza jak do tej pory.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theus84 Posted January 15, 2018 Author Share Posted January 15, 2018 Dnia 13.01.2018 o 08:35, Krzycho napisał: Udało mi się kupić ale dzisiaj dostałem maila ze wystąpił błąd i zwrócą kasę na paypal. lipa bo cena była chyba najlepsza jak do tej pory. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Nieładnie z ich strony. Sami rozsyłali newsletter z tą ceną więc twierdzenie, że to była pomyłka to raczej naginanie rzeczywistości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts