Radinho19 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam. Mam problem ze swoimi słuchawkami w Mi6. Oczywiście mam przejściówkę USB-C do minijacka. Słuchawki nówki sztuki po załączeniu całego zestawu z telefonem podczas słuchania muzyki dźwięk jest tylko w jednej słuchawce. I tutaj myślę że ta przejściówka nie daje sobie rady. Dźwięk jest słabej jakości a słuchawki które kupiłem przed zakupem xiaomi Mi6 to nie byle co. Proszę o jakąś poradę czy wymiana przejściówki pomoże usprawnić dźwięk w słuchawkach?
avira Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Spróbuj na innych słuchawkach najpierw.
mrosi Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu / treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi