Evenred Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Witam W aktualizacji 7.12.28 wprowadzono do mi mix gesty pełnego ekranu takie jak w iPhone x, i teraz pytanie, gdzie to jest w menu? Bo w teorii przeszukałem i nie ma. Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Evenred
mrosi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kwisatzhaderach Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Od razu w głównym menu ustawień jest podmenu "Pełny ekran" - też początkowo szukałem tego głębiej w "Gestach" i innych miejscach i nie mogłem znaleźć. Opcja całkiem fajna (nie ma brzydkich przycisków przy czarnych motywach), ale ja na dziś widzę dwie dość poważne wady: 1) nie ma jak przejść do trybu jednej ręki - skoro nie ma przycisków; 2) pisząc szybko swype'm, zaczynając od litery na skraju klawiatury, dość często schowamy klawiaturę zamiast cokolwiek napisać... Edytowane 5 Stycznia 2018 przez kwisatzhaderach
mrosi Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 @kwisatzhaderach, niezłe to - to Właśnie pozbyłem się przycisków. Ciekawe, czy będzie to rozwijane. @Evenred, popraw tytuł, bo w dalszym ciągu nie opisuje tego, czego potrzebujesz.
Evenred Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ok ale jakie są te gesty? Bo ukrywanie paska powiadomień było już dawno. Nie ma tego opisanego. Bo gesty które są opisane w postach w necie raczej tu nie działają.
mrosi Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik, mimo monitów, nie wykonał polecenia zmiany tytułu / treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi