Miton Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Mam następujący problem. Po zaktualizowaniu mojego Mi A1 do Androida Oreo, nie mogę znaleźć opcji zmiany motywu. Czy ktoś wie, o co chodzi? Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Miton
rimanov Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Witam Wiem, że temat założony w miarę dawno, ale może na przyszłość komuś się przyda. A1 posiada czystego Androida, prostego, lekkiego, bez zbędnych dodatków, a co za tym idzie, nie ma motywów. Żeby takowe sobie wgrywać, można np. zainstalować sobie jakiegoś launchera, i wtedy motywy.
lbedkowski166 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam. Poleci ktoś jakiegoś sprawdzonego launchera??Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Moreee Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 (edytowane) Ja używam Nova Launcher. Aczkolwiek motywów jako tako nie używam. Nawet nie wiem czy jest możliwość ich ustawiania. Za to korzystam z innego pakietu ikon i kilku widgetów. Mam zmienioną listę aplikacji (tło, typ rozwijania, prędkość animacji, wielkość ikon, ilość rzędów i kolumn). Także polecam Edytowane 1 Maja 2018 przez Moreee
Rekomendowane odpowiedzi