Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam. Mam taki problem z messengerem i zaczyna mnie to w końcu irytować. Po włączeniu apki nawet godzinę czasu może wyświetlać się ten komunikat... Wtedy nie widzę żadnych wiadomości które do mnie przyszły, nie widzę też listy online. Widziałem już podobny temat na forum. Zrobiłem wipe cache, user data, nawet zaktualizowalem miui do wersji stable na Mi2S. Wszystko to dalej nie pomogło... Co robić?
Tomek_Tcz Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja tak miałem na MIUI z bazą androida 4.1.1 na androidzie 4.4.2 było ok, tak rozwiązałem ten problem przechodząc na port 4.4.2, próbowałem różnych sposobów autostartu, zaufane itp. nic nie dawało. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Tomek_Tcz
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Przejście na nieoficjalny port z wersją 4.4 będzie dla mnie ostatecznością, bo no nie jest wspierany, a mógłbym też zainstalować CM, tylko nie ma wielu fajnych opcji jak MIUI... :/ może ktoś ma inne propozycje?
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Serio nikt inny nie ma takich problemów? Przecież to ten sam system operacyjny
Janko Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 poszukaj bulid 6.0.0.27.0 aplikacji mesanger bo ta mi działa prawidłowo, jak aktualizuje mam ten sam problem że wyświetla oczekiwanie na sieć ale mimo to mi działa Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
saimon Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Mi również działa mimo tego komunikatu
raf7705 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Przy problemach z logowaniem do google pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych. Tylko potem trochę zabawy z ustawianiem miałem ale w sumie dobrze, bo chyba lepiej sobie poustawiałem niż przedtem.
Gravis Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Ja też mam ten problem na moim RR. Czasem jest, czasem go nie ma. Mam nadzieję, że w najbliższych aktualizacjach go wyeliminują.
Janko Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 aktualizacja fb mesanger z 5 sierpnia juz pozbawiona problemu : oczekiwanie na sieć. właśnie sprawdziłem Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Gravis Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Oczekiwania na sieć nie ma, ale nie wyskakują powiadomienia jak przyjdzie wiadomość, dopiero jak włączę aplikacje to przychodzą nowe wiadomości na liście bez dźwięku ani niczego Wysłane z tabletu Onda v819 3g przy użyciu Tapatalk
Janko Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 u mnie ten problem nie występuje, może uprawnienia daj tej aplikacji lub wyczyść jej dane Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi