Senti636 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Opublikowano 1 Stycznia 2018 (edytowane) Witam mam drukarkę HP która mam podłączona przez sieć wifi w domu. Gdy drukuje coś z Samsunga albo Huawei lub laptopa to drukuje się szybko. Natomiast gdy z mojego telefonu dzieje się to strasznie wolno, to znaczy drukuje troszkę czeka długo i znowu troszkę. Potrafi czasem jedną stronę 10min drukować. Miał ktoś coś takiego? Nie ma gdzieś jakiejś opcji zawartej? Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Senti636 Zmiana tematu
slawek.n Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Miałem podobny problem. 3 min jedna strona. Nie wiem czy ci to pomoże, ale ja wszedłem do ustawień, bufor wydruku i wyczyściłem pamięć bufora. Zresetowalem fona i trwało to już niecalą minutę. Spróbuj może akurat. Wątek jest zrozumiały !!!
Senti636 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 4 godziny temu, slawek.n napisał: Miałem podobny problem. 3 min jedna strona. Nie wiem czy ci to pomoże, ale ja wszedłem do ustawień, bufor wydruku i wyczyściłem pamięć bufora. Zresetowalem fona i trwało to już niecalą minutę. Spróbuj może akurat. Wątek jest zrozumiały !!! Gdzie ta opcja jest ?
slawek.n Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ustawienia, zainstalowane aplikacje, następnie szukaj bufor wydruku.
Senti636 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 49 minut temu, slawek.n napisał: Ustawienia, zainstalowane aplikacje, następnie szukaj bufor wydruku. Niestety nie posiadam czegoś takiego
slawek.n Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ustawienia, zainstalowane aplikacje, następnie szukaj bufor wy Nie masz ikony Ustawienia? Ja mam global stable 9050 i we wcześniejszych jest. A wręcz musi być.
Senti636 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 17 minut temu, slawek.n napisał: Ustawienia, zainstalowane aplikacje, następnie szukaj bufor wy Nie masz ikony Ustawienia? Ja mam global stable 9050 i we wcześniejszych jest. A wręcz musi być. Ja mam miui 9 global 7.12.28 beta. Nie mam czegoś takiego jak bufor wydruku. 17 minut temu, slawek.n napisał: Ustawienia, zainstalowane aplikacje, następnie szukaj bufor wy Nie masz ikony Ustawienia? Ja mam global stable 9050 i we wcześniejszych jest. A wręcz musi być. Ja mam miui 9 global 7.12.28 beta. Nie mam czegoś takiego jak bufor wydruku.
Rekomendowane odpowiedzi