iMarek22 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Mam problem z aplikacją aparatu, a konkretnie z kręceniem wideo. Kiedy przesuwam tryb na wideo aparat nie łapie ostrości (na każdym innym trybie nie ma problem, nawet z krótkim wideo) i jakość wydaje sie być gorsza od 1080p, co jakiś czas scrashuje aplikacje aparatu. Miał ktoś może podobny problem? Soft: MIUI 9.1(rom miui polska dzisiaj zainstalowany)
kaziooo0804 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Mam problem z aplikacją aparatu, a konkretnie z kręceniem wideo. Kiedy przesuwam tryb na wideo aparat nie łapie ostrości (na każdym innym trybie nie ma problem, nawet z krótkim wideo) i jakość wydaje sie być gorsza od 1080p, co jakiś czas scrashuje aplikacje aparatu. Miał ktoś może podobny problem? Soft: MIUI 9.1(rom miui polska dzisiaj zainstalowany)Właśnie tak ostatnio zauważyłem, że mam tak samo. Wcześniej było ok i jakoś wideo była ok, teraz widzę jakby na przybliżeniu i o jakości jak z telefonów sprzed 6 lat. Udało Ci się jakoś rozwiązać problem?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
iMarek22 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Dnia 3.02.2018 o 09:06, kaziooo0804 napisał: Właśnie tak ostatnio zauważyłem, że mam tak samo. Wcześniej było ok i jakoś wideo była ok, teraz widzę jakby na przybliżeniu i o jakości jak z telefonów sprzed 6 lat. Udało Ci się jakoś rozwiązać problem? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Nie, w najnowszej wersji miui polska jest to samo, a nawet i gorzej bo po przełączeniu na kamere aplikacja poprostu sie freezuje xd
kaziooo0804 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Właśnie mnie zaskoczyłeś. Używam obecnie 8.2.1 i było ok - jak byłem na koncercie ostatnio to nagrywanie działało i to całkiem w miarę, teraz sprawdziłem po tym jak odpisałeś i mam ten sam kłopot gdzie tu logika?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi