poziomek90 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Posiadam kartę USIM w T-Mobile (Heyah) i za chorobę nie mogę nią złapać LTE. Żeby było śmieszniej, mam drugą kartę USIM z identycznymi ustawieniami (te same APNy, tryb preferowanej sieci, taryfy i pakiety) na której LTE działa. Wygląda to tak, że felerna karta nie widzi LTE na Redmi 4X i Redmi 3S. Druga, sprawna karta dogaduje się z LTE na obu telefonach. Ktoś ma jakiś pomysł? Służę wszystkimi informacjami i zrzutami. Dodatkowe info: Gdy telefon z felerną kartą połączy się z Wi-Fi, zasięg zmienia się na LTE, ale wystarczy wyłączyć/odłączyć się od routera i znów jest maksymalnie H+... Edytowane 17 Grudnia 2017 przez poziomek90 Dopisek dodatkowe info
kamillm Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 49 minut temu, poziomek90 napisał: Żeby było śmieszniej, mam drugą kartę USIM z identycznymi ustawieniami (te same APNy, tryb preferowanej sieci, taryfy i pakiety) na której LTE działa. 49 minut temu, poziomek90 napisał: Wygląda to tak, że felerna karta nie widzi LTE na Redmi 4X i Redmi 3S. Druga, sprawna karta dogaduje się z LTE na obu telefonach Zakładając ten wątek odpowiedziałeś sobie dwa razy na pytanie które zadałeś... Skontaktuj się z BOK T-Mobile/Heyah. Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść
Rekomendowane odpowiedzi