a3z4 Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 (edited) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi Mix 2Opis: Mam na sprzedaż telefon Xiaomi MI Mix 2. Używany od 05/12 czyli dosłownie kilka dni. Telefon nie ma żadnych oznak użycia - od pierwszych chwil naklejone szkło Nillkin + folia na tył. Szkło zdążyło już pęknąć jednak dalej spełnia swoje funkcje. Telefon z odblokowanym bootloaderem i wgranym oprogramowaniem MIUI Polska. W skład zestawu wchodzi wszystko to co dostałem wraz z telefonem - pudełko, ładowarkę, kabel, przejściówkę na jacka, etui i dokumenty. Od siebie dorzucam jeszcze przejściówkę na europejskie gniazdko. Sprzedaję tylko dlatego że za kilka dni dostanę S8. Produkt jest w 100% sprawny, nie ma żadnych ukrytych wad i działa jak marzenie. Wysyłka do 3 dni roboczych! Smartfon z dystrybucji chińskiej, ewentualna 1-roczna gwarancja poprzez sklep JD.Cena: 1899zł Allegro: http://allegro.pl/xiaomi-mi-mix-2-6-64-mimix-szklo-przejsciowka-i7085881999.htmlKontakt: pw/allegroZdjęcia: na aukcji powyżej Edited December 11, 2017 by a3z4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 12, 2017 Share Posted December 12, 2017 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts