pkonrad Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Witam. Dzisiaj mój telefon wykrył aktualizacje do MIUI 9.1.1.0 Spoiler Spoiler Spoiler Edytowane 7 Grudnia 2017 przez pkonrad
badylhonda Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Nie macie problemów z szybkim rozładowywaniem baterii? Mam note 4 i po tej aktualizacji bateria szybko się zużywa, więc waham się co do tego miui9 .
pkonrad Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Też mam Redmi Note 4 i bateria na MIUI 9 trzyma lepiej niż na MIUI 8.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
badylhonda Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ciekawe, bo zaraz po aktualizacji telefon nie wytrzymał jednego dnia. Uruchomilem ponownie , zobaczymy jak będzie.
badylhonda Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zaktualizowane, zobaczymy co będzie
pkonrad Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ja po jednym dniu nie zauważyłem nadmiernego apetytu na baterie. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
badylhonda Opublikowano 10 Grudnia 2017 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Na razie nic niepokojącego nie zauważyłem
rutek024 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Po aktualizacji do miui9 global stable na mi max mam problem z opaską mi band 2 Dokładnie po jakimś czasie od wyłączenia ekranu przestają działać powiadomienia na opaskę. Dopiero ponowne wybudzenie ekranu przywraca powiadomienia. Mam wyłączone oszczędzanie energii (battery saver) więc nic nie powinno blokować apki mi fit. Kłódka jest również założona na apkę. Na miui8 nie było najmniejszych problemów z opaską. Słabo trochę bo już nie mam pomysłu co jest nie tak.
badylhonda Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Też zauważyłem że po aktualizacji telefon wyłącza niektóre programy z czuwania i dopiero ponowne uruchomienie przywraca je do pracy. Pewnie trzeba w menu ustawić pracę w tle.
rutek024 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dokładnie to mam ustawione w mifit powiadomienia dla sms, tel i kilku aplikacji (gmail,massenger,...). Jak wyświetlacz nie jest wygaszony to wszystkie powiadomienia przychodzą na opaskę. Kiedy ekran zostanie wygaszony ale nie odejdę z opaską za daleko od tel aby zgubić sygnał bluetooth to nadal wszystkie powiadomienia działają. Natomiast jeśli pójdę gdzies dalej bez tel i wrócę potem do tel to nie działają już powiadomienia sms i tel. Co jest ciekawe działają powiadomienia z aplikacji np. z gmaila i massengera. Świadczy to, że połączenie z opaską mimo wygaszonego ekranu zostało nawiązane. Tylko nie mam pojęcia czemu te sms i tel nie działają. Dopiero jak wybudzę tel (czytaj włącze wyświetlacz) to powiadomienia sms i tel znowu działają aż do momentu kolejnego utracenia łączności bluetooth. W miui 8 nie było tego problemu i dopiero po aktualizacji do miui 9 tak się te notyfikacje dziwnie zachowują. Przeinstalowanie apki mi fit nie pomaga. Prze fleszowanie tel również nic nie pomaga. Zastanawiam się czy to jest kwestia miui9 tylko na MiMaxie Prime czy też ktoś ma podobny problem ? Jak pisałem battery saver wyłączony całkowicie i założona kłódka na mi fit. O jakiej pracy w tle piszesz ? O "kłódce" ?
pkonrad Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2017 Na Redmi Note 4 z MIUI 9 Global jest tak samo Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
pkonrad Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) U mnie występuje, tylko nie jestem pewien czy zaczęło tak się robić od razu po aktualizacji do MIUI 9, czy dopiero po tym jak na chwilę wylogowałem się z aplikacji Mi Fit na telefonie. @rutek024 jaką wersję aplikacji Mi Fit masz zainstalowaną w telefonie? @rura_the_best jaką wersję aplikacji Mi Fit masz zainstalowaną w telefonie? Możesz sprawdzić na 100% czy wyżej opasy problem z Mi Band 2 na tel. z MIUI 9 u Ciebie nie występuje? Edytowane 15 Grudnia 2017 przez pkonrad
pkonrad Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 (edytowane) Dnia 11.12.2017 o 08:26, rutek024 napisał: Po aktualizacji do miui9 global stable na mi max mam problem z opaską mi band 2 Dokładnie po jakimś czasie od wyłączenia ekranu przestają działać powiadomienia na opaskę. Dopiero ponowne wybudzenie ekranu przywraca powiadomienia. Mam wyłączone oszczędzanie energii (battery saver) więc nic nie powinno blokować apki mi fit. Kłódka jest również założona na apkę. Na miui8 nie było najmniejszych problemów z opaską. Słabo trochę bo już nie mam pomysłu co jest nie tak. A masz włączoną funkcję odblokowywania telefonu za pomocą urządzenia bluetooth, konkretnie opaski ? Jeśli tak to wyłącz tą funkcję i to powinno wyeliminować problem Edytowane 16 Grudnia 2017 przez pkonrad
badylhonda Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Wyszło coś nowego, już zainstalowałem
pkonrad Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 U mnie nie ma update. Mam Mi Max na Snapdragon 650 3/32 GB. Najnowsza to MIUI 9.1.1.0
pkonrad Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2018 Dzisiaj dostałem update do MIUI 9.2.1.0Mam Mi Max na Snapdragon 650 3/32 GB
pkonrad Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Opublikowano 15 Marca 2018 Kolejny update, tym razem całkiem duzy
pkonrad Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Kolejny OTA update dla Mi Max w wersji Global ze Snapdragon 650 3/32 GB
pkonrad Opublikowano 21 Września 2018 Autor Opublikowano 21 Września 2018 Kolejny update MIUI 9 dla Mi Max Global:
Rekomendowane odpowiedzi