Skocz do zawartości

Konto na forum zalożone przez facebook a TapTalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zakładałem konto na forum poprzez facebook. Nie wypełniałem żadnych innych pól.

Kiedy poprzez telefon chcę zalogować się na na forum przez TapTalk, to aplikacja prosi mnie o hasło,
podaje te z facebook ale rzecz jasna nie działa.

Na forum próbuje założyć, a raczej uzupełnić dane i dostaje komunikat, że login jest własnością innego użytkownika. 
Po odłączeniu konta od facebook i próby logowania dostaje komunikat o odzyskiwaniu hasła.

Kiedy na nowo wypełniam dane to dostaje komunikat od forum, że login jest własnością innego użytkownika a email wykorzystano.

Można jakoś założyć standardowe starodawne hasło?

Opcja  w profilu email i hasło i grzebanie tam nic nie dało.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hej,

1. Jeśli założyłeś konto korzystając z połączenia z FB, to logujesz się potem poprzez przycisk "Użyj FB". Logowanie na forum jest autoryzowane przez bycie zalogowanym na FB. Reasumując, jeśli jesteś zalogowany na właściwe konto na FB, to zaloguje Cię też do nas na forum.
  2. Połącz Tapatalka z FB, a potem dodaj do profilu nasze forum - powinno wtedy załapać.

Daj znać, czy to pomogło. Jeśli nie, zmienię Ci hasło i podeślę na PW - zmienisz je sobie potem na własne.

Opublikowano

Hej.

Z logowaniem na kompie 0 problemów.

Jeżeli chodzi o TapTalka to jak widać udało sie.

Pierwsze połączenie konta TapTalk zrobiłem z google +

Po powiązaniu z FB brak możliwości zamocowania. Po usunięciu forum i sparowaniu TapTalk z FB i po sparowaniu z FB możliwość zamocowania.

Widocznie ważne jest pierwsze parowanie aplikacji i z jakim parowaniem dodajemy konkretne forum.

Dzięki za podpowiedzi z próba ponownego parowania.

dziwne, ze usuniecie i ponowne dodanie forum pomoglo

Dzieki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...