Skocz do zawartości

Dlaczego to forum jest tak nie przyjazne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo szybko wrzucono mój post z zapytaniem tytuł postu : Obsługa Xiaomi Redmi Note 4 do kosza. Wydaje mi się, że teraz jest taki zwyczaj na niektórych forach, że każdy uważa się za tak mądrego  i   wszystkowiedzącego,  że nie poniży się do przyjaznej odpowiedzi i tolerancji na drugiego człowieka tylko uważa kogoś kto czegoś nie wie i  właśnie dlatego pyta - za głupiego durnia, który jeżeli kupił jakieś urządzenie to powinien wszytko wiedzieć i rozumieć - jeżeli jednak nie rozumie i o coś pyta to trzeba mu dać do zrozumienia, że nie jest godny aby korzystać z nowych technologii. Tak na marginesie to komputerami zajmuję się od 25 lat i jakoś daję sobie radę zarówno od strony sprzętowej jak i systemu. Przepraszam że żyję i śmiem o coś pytać tak mądrych ludzi.

Opublikowano

Najgorsze jest lenistwo nowych użytkowników. Rejestrują się na Forum i nie przejrzawszy nawet tytułów wątków w dziale zakładają nowy wątek. Są nawet tacy, którzy nie pofatygują się aby odnaleźć dział odpowiedni do założenia tematu, tylko walą nowy wątek w pierwszym lepszym dziale.

Ciesz się, ze to był @Nezumi, bo gdyby to trafiło na mnie, wyleciałbyś z Forum. I żeby była jasność: nie za pytanie i szukanie pomocy/informacji, bo po to jest Forum. Za zadanie je w sposób niegodny z Regulaminem Forum, za niekorzystanie z wyszukiwarki, za założenie nowego wątku w pierwszym lepszym dziale, za założenie wątku o tematyce wielokrotnie omawianej na Forum, za założenie wątku tuż po rejestracji... Mógłbym jeszcze kilka powodów wymienić...

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...