Kforcyt Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Witam Nowy tv box Wkładam pendrive Box się odzywa że widzi Ale nie można wejść w zawartość Jakis odtwarzacz ze sklepu w ogóle nie widzi nośnika Moje pytanie czy pendrive trzeba jakość specjalnie" przygotować " próbowałem na 2 różnych nośnikach I może drugie pytanie .aplikacja Kodi zapewne najnowsza bo ze sklepu android zawiesza się na oknie startowym No chyba że pierwsze uruchomienie trwa dłużej niż 5 min Dodam jeszcze że po wypieciu z gniazda Aplikacja MX Player mówi że karta sd jest włożoną Ale nie zainstalowana a Kodi zatrzymuje się na oknie startowym ż napisem u dołu czekam na pamięć zewnętrzną Edytowane 30 Listopada 2017 przez Kforcyt
martairafal Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Witam dziś na próbę podłączyłem pendrive z kilkoma filmami AVI Box wykrywa pendrive wszedłem w pamięć i restartowanie w pamięć usb i mam tam folder różne ale w niego już nie mogę wejść,w kodi wszedłem w pamięć usb i tam były moje filmy i mogłem je odtwarzać. Czy tak to powinno wyglądać żeby otworzyć film z usb jest potrzebna zewnętrzna aplikacja ?
CebulowyJanusz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Dnia 30.11.2017 o 11:23, martairafal napisał: Witam dziś na próbę podłączyłem pendrive z kilkoma filmami AVI Box wykrywa pendrive wszedłem w pamięć i restartowanie w pamięć usb i mam tam folder różne ale w niego już nie mogę wejść,w kodi wszedłem w pamięć usb i tam były moje filmy i mogłem je odtwarzać. Czy tak to powinno wyglądać żeby otworzyć film z usb jest potrzebna zewnętrzna aplikacja ? Próbowałeś działać apką XPlore?
Rekomendowane odpowiedzi