Nestor Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Pisałem już o tym wcześniej, ale niestety nie mogę znaleźć tego wątku. Teraz po aktualizacji na MIUI 9.1.1.0 (stable) nie odświeża mi widgetu pogoda, dodałem aplikację do autostartu oraz dodałem przy zarządzaniu baterią (bez ograniczeń) widget to "transparent clock & weather oraz włączony gps. Tak jak widać na screenie, zegar aktualny 9:34 a na widgecie 9:13 Jeżeli źle odświeża godzinę to i parametry typu, pamięć wew. ram, temp. Edytowane 28 Listopada 2017 przez Nestor
mrosi Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Zastosuj fabryczny motyw, to nie będzie problemów. A przede wszystkim do poczytania tego co jest na Forum. Poza tym zapraszam do Samouczka...
mrosi Opublikowano 29 Listopada 2017 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
Rekomendowane odpowiedzi