tricor323 Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Witam serdecznie Od wczorajszego wieczoru mam problem z Xiaomi Redmi Note 4x (popołudniu była zrobiona aktualizacja) lecz działało dobrze. Telefon czyta kartę sim, pokazuje, że jest zasięg ale nie mogę nigdzie się dodzwonić, napisać czy z internetu skorzystać z karty sim. Jednak jak wyciągnę i włożę kartę sim to na 2-5 minut można normalnie dzwonić po czym znów tak się dzieje (tak jakby się robił tryb samolotowy) ale w informacji o telefonie widzę informacje: Sieć Plus Siła sygnału -75dBm 18 asu Typ sieci komórkowej Umts Stan usługi działa Roaagming Brak roamingu Stan sieci komórkowej rozłączona (mogę wtedy włączyć dane ale i tak się nie włączają) Karta sim w innym telefonie działa normalnie. Inna karta w tym telefonie zachowuje się tak samo lub od razu nie pokazuje zasięgu (tylko połączenia alarmowe). Proszę o pomoc Próbowałem przez downgrade ale nie pomogło. Hard reset również (dalvik, data, cache, pamięć wewnętrzna). Co poradzić? Edytowane 26 Listopada 2017 przez tricor323
adamo64 Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 https://miuipolska.pl/forum/forum/304-redmi-4x/
mrosi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi