iOS_hater Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Czemu używając domyślnego launchera znika szuflada na aplikacje? Wiem, że mogę jak wszyscy korzystać z google now albo innego launchera ze sklepu jednak domyślny zawsze jest lepiej zintegrowany z systemem. Brak apps drawera top jednak over kill, przecież katalogowanie zawartości i opcji to podstawowa funkcja ui. Jest dla mnie totalnie nie zrozumiałe dlaczego zdecydowano się wyłączyć szufladę, a osoby modyfikujące rom skupiają się na detalach zamiast naprawić taki podstawowy błąd, który praktycznie uniemożliwia używanie standardowego launchera.
zielonyBB Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Czemu używając domyślnego launchera znika szuflada na aplikacje? Brak apps drawera top jednak over kill, przecież katalogowanie zawartości i opcji to podstawowa funkcja ui. Jest dla mnie totalnie nie zrozumiałe dlaczego zdecydowano się wyłączyć szufladę. Że jak ? MIUI nigdy nie miało szuflady aplikacji. Aplikacje kataloguje się w folderach. Z Tab2
mrosi Opublikowano 25 Listopada 2017 Opublikowano 25 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi