Skocz do zawartości
  • 0

Szybka pomoc z wyborem MI Note 2

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
  • 0
Opublikowano
1 minutę temu, piskor napisał:

Global ROM to nie to samo, co Global version. Jakoś tak mi osobiście oferta z Ali nie pasuje. Czyżby jakieś syfmiui

Wlasnie ciezko stwierdzic co siedzi w tej ofercie z ali niby w specyfikacji jest podane ze obsługuje B20. Ciezki wybór a co do syfmiui to taka sama informacja jest na gearbest chyba ze to jakis trick aby nie instalowac innego oprogramowania

Chodzi o ten wpis

Cytat

This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROMs, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically void the device's warranty.

• 0
Opublikowano

To jakaś standardowa zwrotka sprzedawcy. Xiaomi pozwala przecież na odblokowanie BL, a co za tym idzie na wgrywanie custom ROM, o co zresztą sam prosiłem przy wysyłaniu prośby o odblokowanie ich urządzenia.

• 0
Opublikowano

Sklep po prostu ostrzega, że ingerowanie w system może uwalić telefon i próbuje wyzbyć ewentualnej odpowiedzialności za powstałe z tego tytułu szkody. Część osób się przestraszy i zostawi to co jest, część uwali telefon, część z nich uwali i odratuje, a u innych nie będzie problemu. Ot co. Na GB mimo wszystko trzeba uważać przy wyborze, zamieszanie z wersjami jest konkretne - najgorzej połapać się z obsługiwanymi pasmami i softem.

w Q & A pisali, że w którejś wersji faktycznie było syf miui i co dziwne, że brakuje czytnika linii papilarnych...

• 0
Opublikowano (edytowane)
Dnia 25.11.2017 o 21:34, abc00 napisał:

Sklep po prostu ostrzega, że ingerowanie w system może uwalić telefon i próbuje wyzbyć ewentualnej odpowiedzialności za powstałe z tego tytułu szkody. Część osób się przestraszy i zostawi to co jest, część uwali telefon, część z nich uwali i odratuje, a u innych nie będzie problemu. Ot co. Na GB mimo wszystko trzeba uważać przy wyborze, zamieszanie z wersjami jest konkretne - najgorzej połapać się z obsługiwanymi pasmami i softem.

w Q & A pisali, że w którejś wersji faktycznie było syf miui i co dziwne, że brakuje czytnika linii papilarnych...

Telefon zamówiłem zobaczymy co przyjdzie ;)

Przy zamawianiu było Xiaomi Mi note Global Version wiec jak cos to bede sie upierał o zwrot

Edytowane przez Mintaa
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...