Skocz do zawartości
  • 0

Jaki Xiaomi z głośno działającą słuchawką polecacie.

Pytanie

Opublikowano

Witam, chciałbym zasięgnąć informacji jaki Xiaomi polecilibyście dla osoby noszącej aparat słuchowy. Mianowicie potrzebuje jakiś telefon (smartfon) który daje dość głośny dźwięk rozmówcy z słuchawki w normalnym trybie a nie w trybie głośnomówiącym. Mówiąc o głośnym dźwięku z słuchawki mam na myśli na tyle duże natężenie dźwięku żeby zdrowa osoba śmiało słyszała rozmówce przynajmniej z 1 metra. Wykorzystywanie trybu głośnomówiącego do rozmów nie wchodzi w grę. No chyba ze może jesteście w stanie polecić inne marki z głośnym dźwiękiem w słuchawce.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Widzę ze to ruletka i jak to zostało nazwane wyżej "efekt uboczny" dotyczący oprogramowania 7.11.16 i 7.11.23. Skoro to zależny od oprogramowania to było by fantastycznie aby późniejsze wydania oprogramowania miały dopracowany poziom dźwięku w słuchawce w taki sposób aby można było go ustawić według  siebie dla osób z zdrowym słuchem jak i dla osób niedosłyszących dające duże natężenie dźwięku słuchawki. Wierzcie mi ze jest sporo trudności aby znaleźć obecnie na rynku smartfon który nadawał by się dla osoby niedosłyszącej, prawie wszystkie mają z reguły zbyt niskie natężenie dźwięku w słuchawce. Skoro zależny to od oprogramowania to z mojej strony taki cichutki apel i prośba do twórców oprogramowania, uwzględnijcie nasze potrzeby  z natężeniem dźwięku w następnych wydaniach MIUI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...