Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użytkuję 2 szt. tego pada z miboxem plus oryginalny pad xiaomi. Wszystkie kontrolery działają bezproblemowo. Kosztowały ok. 28 zł na ali za sztukę, ori mi pad ok. 80 zł.

Dnia 23.11.2017 o 04:06, Joseee napisał:

Witam.

Mam pytanie czy kontroler GEN Gamę S3 taki jak poniżej w aukcji będzie działał na Mi Boxie?

http://allegro.pl/pad-na-telefon-smartfon-android-ios-bluetooth-z268-i6704699750.html

Spotkałem się z różnymi opiniami. Z góry dzięki.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Na Rosegalu jest świetna oferta na Pada pasującego do miboxa
image.thumb.png.78877ae526ce5ab6c8b775d2ead5f7ab.png

Opublikowano (edytowane)
Dnia 23.11.2017 o 16:36, CebulowyJanusz napisał:

Na Rosegalu jest świetna oferta na Pada pasującego do miboxa

Ok a więc Gen Game S5 też działa Ci bezproblemowo? Ja długo nie mogłem go podłączyć do Mi Boxa. W końcu się udało bodajże na połączeniu numer 3. Widzę go dodanego w urządzeniach na Mi Boxie ale jak odpalam jakąkolwiek grę to w ogóle nie ma reakcji z jego strony. Jak to jest trzeba go jakoś kalibrować,nie wiem ustawić jako preferowany przy grach wymagających Pada? Co robię nie tak?

Edytowane przez mrosi
nie ma to jak zacytować post nad Twoim, przewalając go wraz z obrazkiem...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 30.11.2017 o 06:17, Joseee napisał:

Ok a więc Gen Game S5 też działa Ci bezproblemowo? Ja długo nie mogłem go podłączyć do Mi Boxa. W końcu się udało bodajże na połączeniu numer 3. Widzę go dodanego w urządzeniach na Mi Boxie ale jak odpalam jakąkolwiek grę to w ogóle nie ma reakcji z jego strony. Jak to jest trzeba go jakoś kalibrować,nie wiem ustawić jako preferowany przy grach wymagających Pada? Co robię nie tak?

Z tego co pamiętam to można go na 4 sposoby sparować - tzn. 4 kombinacje przycisków - o ile się nie mylę to poprawną jest przytrzymany duet home + "x" oraz Home + Home + "A". Jeśli sparuję pada kombinacją Home +"B" lub Home + "Y" to później nie działa prawidłowo. 

Czy to Ci pomogło?

Edytowane przez CebulowyJanusz
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Z tego co pamiętam to można go na 4 sposoby sparować - tzn. 4 kombinacje przycisków - o ile się nie mylę to poprawną jest przytrzymany duet home + "x" oraz Home + Home + "A". Jeśli sparuję pada kombinacją Home +"B" lub Home + "Y" to później nie działa prawidłowo. 

Czy to Ci pomogło?
W końcu jakoś udało mi się sparować po kilkunastu próbach. Sam nie wiem ktoś metoda zadziała ale kombinacja Home + x wydaje się najbardziej prawdopodobna. Teraz wszystko śmiga. Dzięki za pomoc

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

poszukuję gamepada, kontroler który będzie łączył się z miboxem i dostępny jest w polskim sklepie.

Czy każdy kontroler na bluetooth, będzie ok? 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...