Gumka23 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi 5X 4/32 kolor czarny Opis: Witam, na sprzedaż mam nowy, zafoliowany telefon Xiaomi Mi 5X w wersji 4GB Ram / 32GB pamięci wew. Telefon posiada zainstalowane oryginalne oprogramowanie z językiem Angielskim i Chińskim. Na życzenie mogę zainstalować polski system MiuiPolska/Xiaomi.eu. Krótka specyfikacja telefonu: Przekątna ekranu: 5.5 cali Rozdzielczość ekranu: 1920 x 1080 pikseli Model procesora: Qualcomm Snapdragon 625 8953 Liczba rdzeni: ośmiordzeniowy, 8 x Cortex-A53 2 GHz Układ graficzny: Adreno 506 Aparat: dwa obiektywy 12Mpix Pojemność akumulatora: 3080 mAh Cena: 780zł Cena z wysyłką. Za darmo mogę dowieźć telefon na terenie Gdańska, Pruszcza Gdańskiego, Słupska i Bytowa. Link do OLX: https://www.olx.pl/oferta/xiaomi-mi-5x-CID99-IDqjBh5.html Kontakt: olaf.albinski (at) gmail.com Zdjęcia zafoliowanego pudełka raczej nie ma sensu wrzucać. Ale jeśli ktoś będzie potrzebował to proszę o kontakt.
mrosi Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda (brak prefiksu). Masz 24h na poprawienie treści / tematu zgodnie ze wzorem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
mrosi Opublikowano 28 Listopada 2017 Opublikowano 28 Listopada 2017 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym.
Rekomendowane odpowiedzi