Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem MI BOX 4k, jedną z głównych funkcji jaką ma spełniać jest odtwarzanie obrazu wysyłanego z laptopa na ekranie tv. Niestety po połączeniu laptopa za pomocą przeglądarki Chrome (opcja: przesyłaj), obraz klatkuje, ewidentnie widać że nie jest płynny. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, o ile się da :)

Opublikowano

W sumie nie udostępniałem z telefonu, ale pobrałem dodatkową wtyczkę do chrome "Videostream for Google Chromecast" i przy udostępnianiu bezpośrednio plików wideo nie ma żadnego problemu, wszystko chodzi płynnie

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, kiedy w tablecie lenovo tab2 A10-70L, z androidem 5.0.1 przesyłam obraz do mibox4k  to obraz nie jest płynny. Głównie zależy mi na oglądaniu filmów online. Np z kinoseans. Internet w mibox4k  5ghz, a w tablecie 2.4ghz. Dodam iż w momencie przesyłu obrazu na tablecie jest wszystko ok a w boksie tnie obraz. Ewentualnie z jakiej przeglądarki w mibox4k mogę skorzystać aby móc oglądać filmy online, konkretnie problem tkwi w braku możliwości odtworzenia materiału na ekino lub kinoseans, ponieważ dopiero trzecie kliknięcie w Play powoduje odtworzenie materiału , dwa wcześniejsze otwierają nowe okna z reklamami i nie mogę wrócić do strony wstecz.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...