Skocz do zawartości

Uprawnienia Root bez dostępu do komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wrzucilem na karte, wiem ze sie wybiera, przywracanie jest w resort ale nic nie widzi, czy mozna do tego sp flash tool użyć polskiego miui

Edytowane przez nosfera2
Opublikowano (edytowane)

Tak, juz trzeci raz przywracam system rece mi opadaja, da sie uzyc polskiego miui sp flash

Teraz twrp niechce mi sie zainstaliwac

Edytowane przez nosfera2
Opublikowano

Nie, nie da się. Na pewno robisz coś źle. Wgraj nowy TWRP, ten z MIUI.com i wrzuć backup na główny katalog SD, ostatnio robiłem tak z innym telefonem i nie ma siły żeby nie działało.

Czy Twój kabel i SD są w100% sprawne i oryginalne? Może podczas przesyłu traci bajty albo zapisu i wszystko wysiada.

Opublikowano

Jak wchodze do recovery tego tekstowego i probuje zainstalowac twrp ten od Ciebie i mam na karcie jeszcze jeden ktory wczesniej instalowalem i przerywa instalacje,

Kabel od telefonu ,karta noname, bo z tdk ktora uzywalem niechce współpracować,

Da sie dograc gapsy googla zeby mozna bylo kontakty pobrac i jakos korzystac

Opublikowano

Właśnie ta karta noname może wszystko psuć, wystarczą badsektory i przez to są problemy. Wyjmij kartę, wrzuć to nowe TWRP i backup na pamięć wewnętrzną.

• Like 1
Opublikowano

Pojęcia nie mam, być może ale mam nowy problem aparat nie zapisuje mi zdjęć tzn zapisuje ale brak miniaturki i zdjęcie to Czarny ekran, pobrałem z marketu inny aparat i dalej to samo

• 4 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...