kubatbg7 Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam. Mam problem otóżna zdjęciach zrobionych przez Snapchata są dziwne kropki, na systemowej aplikacji aparatu problem nie występuje. Wstawiam porównanie zdjec, pierwsze jest że Snapchata a drugie z aplikacji aparatu gdzie szum wygląda normalnie. Dodam iż na Redmi 4X u znajomego taki problem nie występuje. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Lamcza Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Nic nie widze tych kropkow zadnych.
kubatbg7 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Lamcza napisał: Nic nie widze tych kropkow zadnych. Zobacz przez telefon a nie konputer :/ Edytowane 4 Listopada 2017 przez mrosi Nie ma to jak zacytować post tuż nad swoim, wraz z obrazkiem...
Lamcza Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) dalej nic Ps. jedyne co to jest duzo ciemniej moze masz jakis filtr albo aplikacja tak ma. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Listopada 2017 przez Lamcza
Słony Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Ja tam też nie widzę kropek na żadnym ze zdjęć. Może umyj ekran Edytowane 4 Listopada 2017 przez Słony
kubatbg7 Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Opublikowano 8 Listopada 2017 Ja tam też nie widzę kropek na żadnym ze zdjęć.Może umyj ekran Panowie no wejdzie przez tapatalka na post włączcie większą jasność i zobaczycie o co mi chodzi. Powiększcie sobie delikatnie nawet.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Heisenberg Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 @kubatbg7 a nie masz w Snapchacie ustawionych limitów danych? Może to powoduje, że zdjęcia tracą na jakości?
Lamcza Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Dnia 4.11.2017 o 16:13, Lamcza napisał: duzo ciemniej moze masz jakis filtr albo aplikacja tak ma.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 no przeca paczałem przez telefon nic nie widze zreszta jak na pc nie masz kropek to raczej masz problem z ekranem xD albo z ta durna aplikacja Edytowane 11 Listopada 2017 przez mrosi Po co cytujesz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...?
Rekomendowane odpowiedzi