piotrplawecki Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 (edited) Witam posiadam xiaomi mi box 4k. Mam pytanie czy jest jakiś sposób by można było instalować aplikacje że sklepu Google Play na dodatkowym podpięty dysku lub pendrive podpięty do portu USB danego urządzenia? Edited October 31, 2017 by piotrplawecki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CebulowyJanusz Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 (edited) Dnia 31.10.2017 o 14:22, piotrplawecki napisał: Witam posiadam xiaomi mi box 4k. Mam pytanie czy jest jakiś sposób by można było instalować aplikacje że sklepu Google Play na dodatkowym podpięty dysku lub pendrive podpięty do portu USB danego urządzenia? Wszystkie te informację już są podane na tym forum /wejdź w ustawienia miboxa i ustaw zewn. pamięć jako Internal Storage Edited November 4, 2017 by CebulowyJanusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted November 4, 2017 Author Share Posted November 4, 2017 Dziękuję spróbuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu/treści wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts