piotrplawecki Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Witam posiadam xiaomi mi box 4k. Mam pytanie czy jest jakiś sposób by można było instalować aplikacje że sklepu Google Play na dodatkowym podpięty dysku lub pendrive podpięty do portu USB danego urządzenia? Edytowane 31 Października 2017 przez piotrplawecki
mrosi Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
CebulowyJanusz Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Dnia 31.10.2017 o 14:22, piotrplawecki napisał: Witam posiadam xiaomi mi box 4k. Mam pytanie czy jest jakiś sposób by można było instalować aplikacje że sklepu Google Play na dodatkowym podpięty dysku lub pendrive podpięty do portu USB danego urządzenia? Wszystkie te informację już są podane na tym forum /wejdź w ustawienia miboxa i ustaw zewn. pamięć jako Internal Storage Edytowane 4 Listopada 2017 przez CebulowyJanusz
mrosi Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu/treści wątku.
Rekomendowane odpowiedzi