mylo911911 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Konwersja aplikacji na systemową poprzez Link2SD lub app mover kończy się komunikatem "write error no space left on device". Coś się da naprawić ?Redmi4x 3/32, global 8.5.2.0, Magisk v14 Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
piskor Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Komunikat wskazuje, że nie ma już miejsca na partycji /system Sprawdź, czy tak jest faktycznie Jak nie ma miejsca, to musisz je najpierw zwolnić, żeby coś tam przenieść
mylo911911 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Opublikowano 28 Października 2017 Komunikat wskazuje, że nie ma już miejsca na partycji /system Sprawdź, czy tak jest faktycznie Jak nie ma miejsca, to musisz je najpierw zwolnić, żeby coś tam przenieśćCzym to sprawdzić ?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaCzym to sprawdzić ?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaSolid explorer pokazuje że na partycji system mam 0 wolnego z 2,88 GB. Rozumiem, że muszę coś odinstalować ? Czy to możliwe aby całość była zajęta ?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaSolid Explorer pokazuje że mam 0 wolnego na partycji systemowej. Rozumiem że trzeba coś odinstalować ? Czy to możliwe aby cała ststemowa była zajęta ?Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
piskor Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Możliwe,że jest cała zajęta. Trzeba byłoby poszukać, co tam tak nasmiecone. Może jakieś zbedne wideo na przykład
Rekomendowane odpowiedzi