Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam model Xiaomi Redmi 4x. Miałem wgrane MIUI 8.2 i wszystko działało poprawnie ale pewnego dnia wyskoczyła mi aktualizacja do wersji 8.5 (MIUI Global 8.5.8.0 NCFMIED) więc ją zainstalowałem i teraz tego żałuję.

Od tamtego momentu telefon zawiesza mi się podczas wybierania numeru. Musze go resetować aby się połączyć, średnio 4 razy dziennie. Czy ktoś wie czym to jest spowodowane i ewentualnie jak to naprawić?

• kamillm zmienił(a) tytuł na Problem podczas dzwonienia po aktualizacji
Opublikowano

Raczej nie, jest to mój pierwszy telefon z MIUI więc nie wiem co należy z nim zrobić  jeżeli są błędy po aktualizacji. Wszystko zrobiło się automatycznie i tyle. Nawet nie wiem jak się robi factory reset. Przywracałem tylko telefon do ustawień fabrycznych ale to nic nie dało, nie wróciło do wersji 8.2.

Opublikowano

@karuzel1000 skoro przywracanie do ustawień fabrycznych nie pomogło to zostaje odblokowanie bootladera i downgrade do niższej wersji w której wszystko działało np. V8.5.2.0. Ewentualnie jak odblokujesz bootloader możesz wgrać xiaomi.eu/MIUIPolska. Być może to o czym piszesz to jakiś bug w sofcie.

• kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...