Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ponieważ ostatnio zmieniłem wzór na telefon po czym korzystałem tylko z odcisku palca i zapomniałem wzoru aktualnie zablokował mi się telefon czy jest jakaś możliwość odblokowania go? próbowałem go podpiąć pod komputer i zrobić hard reset niestety się nie udało komputer go nie wykrywa (wyskakuje powiadomienie o jakiejś aktualizacji)  debugowanie USB jest wyłączone telefon kopiłem kilka dni temu wiec nie ma nic odblokowanego 

Opublikowano

a przywroc ustawienia fabryczne z poziomu telefonu probowales? a na drugi raz to sobie ustaw date urodzenia tego nie zapomniesz

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, skay77 napisał:

a przywroc ustawienia fabryczne z poziomu telefonu probowales? a na drugi raz to sobie ustaw date urodzenia tego nie zapomniesz emoji16.png

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

masz na myśli poprzez wyłączenie telefonu i włączenie go power + przycisk zgłaśniania?  i klikniecie recovery? jeśli o to ci chodzi to ta funkcja wymaga podłączenia do komputera a komputer mi karze każe zaktualizować oprogramowanie ;D i się kolo zamyka hah ;d dodam tez ze odcisk palca tez już nie działa bo został zablokowany odblokuje się dopiero gdy użyje się wzoru

Edytowane przez mrosi
Ortografia się kłania...
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...