d_fens Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Witam, Kupiłem żonie Redmi 4X global (obecnie jest tam ROM V8.5.2.0.MAMMIED). Przypisałem konto google, przetransferowałem dane z poprzedniego telefonu (Redmi 2) i generalnie wszystko działa git z wyjątkiem kalendarza. Niby w ustawieniach ma wybrane, że ma pokazywać wydarzenia z kalendarza google ale tak się nie dzieje. Synchronizacja jest włączona, wszystkie inne apki google poprawnie wszystko pokazują. Znalazłem w internetach poradę żeby zainstalować aplikację kalendarza od google i to niejako "popchnie" synchronizację z kalendarzem MIUI ale tak się nie stało. Małżonka sporo z kalendarza korzysta i dla niej to jest deal-breaker jeżeli chodzi o ten telefon. Próbowałem też usuwać konto google i dodać ponownie i nie pomogło. Taką samą operację robiłem na moim nowym Note 4 Global i wszystko działa bez zarzutu. Macie jakieś sugestie? Z góry dzięki za pomoc.
kamillm Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 @d_fens jak wchodzisz w ustawienia kalendarza to masz dostępne kalendarze z konta google i czy są one pozaznaczane jako do wyświetlania?
d_fens Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 [mention=9184]d_fens[/mention] jak wchodzisz w ustawienia kalendarza to masz dostępne kalendarze z konta google i czy są one pozaznaczane jako do wyświetlania?TakWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi