lukasz86_ Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Witam, co się u mnie schrzaniło bo nie mam ekranu blokadu.Moge oczywiście wybudzić palcem ale ekran blokady nie działa.Wyrzuca mnie odrazu na pulpit.Jak to włączyć Uruchomiłem ponownie telefon i za pierwszym razem po urochomieniu działa.Później już za każdym razem odrazu pulpit... Edytowane 23 Października 2017 przez lukasz86_
saataniel Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Spróbuj wgrać inny motyw , i restart
kamillm Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 13 minut temu, lukasz86_ napisał: nie mam ekranu blokadu Co to znaczy nie masz ekranu blokady? Jak naciśniesz przycisk wybudzania to od razu przenosi Cię do ekranu startowego? 14 minut temu, lukasz86_ napisał: Moge oczywiście wybudzić palcem Chodzi Ci o odblokowanie czytnikiem linii papilarnych? //Przenoszę do odpowiedniego działu
lukasz86_ Opublikowano 23 Października 2017 Autor Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) kamillm zawsze jak naciskałem przycisk wybudzania to właczał mi sie ekran blokady i musiałem odblokować wzorem.Teraz tego nie ma, jest ekran przesunięcia i po przesunieciu odrazu pulpit. Druga sprawa, mialem też ustawione wypudzanie czytnikiem.Po dotknięciu czytnika odrazu telefon został wybudzony, teraz jest inaczej bo najpierw pokazuje się ekran przesunięcia.Nie mam pojęcia już co robić Edit: sytuacja ogarnięta, sorry za problem Edytowane 23 Października 2017 przez lukasz86_
kamillm Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 10 minut temu, lukasz86_ napisał: Edit: sytuacja ogarnięta, sorry za problem Rozwiązanie?
lukasz86_ Opublikowano 23 Października 2017 Autor Opublikowano 23 Października 2017 To było banalne i nie wiem jakim cudem się wyłączyło. zarządzaj odciskami palców ->> użyj odcisku palca do ->> ekran blokady ustaw ekran blokady ->> wymaganie hasła ->> natychmiast
kamillm Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi