Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszedłem na oficjalną stronę miui.com znalazłem rom do Redmi 1s-WCDMA Global. Poczytałem na forum i okazuje się, że jest to oficjalna wersja Miui od Xiaomi globalna w wersji multilanguage. Ponadto posiada już wgrany google play.

• Like 1
Opublikowano

Np. Brak flash playera na www, problem z paskiem systemowym ikonki od pokazywania stanu sieci, problem z aplikacją Aktualizacje, fc launchera… po prostu syf

Opublikowano

Raczej nie wiem co znaczy tekst "żal" rodem z gimbusiarani. Różnice są nijakie poza wrzuceniem X lokali do jednego roma i zostawieniem jeszcze grubszej ilości chińskiego śmiecia.. Podstawa czyli 29 jest ta sama.. Ileż to trzeba żeby to zrozumieć?

Opublikowano

Pokaż mi chociaż jeden chiński śmieć? Człowieku ja używam tej wersji. Najpierw wgraj zobacz i potem się wypowiadaj, a jak nie chcesz to nie narzekaj.

Opublikowano

Xiaomi.eu i MIUIPolska mają ten sam skrypt. Wszystkie optymalizacje, poprawki nieudolności Chińczyków w aplikacjach, ikony miui, klawiatura - wszystko jest to samo. W MIUIPolska jest tylko dodatkowo parę, ale to dosłownie parę tweakow i ViperFX.

Opublikowano

Jakich błędów? Mam kolegę z tym telefonem i nic mu się nigdy nie działo a tak intensywnie wykorzystuje telefon, że w parę dni po kupnie porysowal ekran. Choć siedzi wciąż na 24. Czy porównujesz te dwie wersje MIUI tak samo? Czyli po full wipe bez przywracania danych z kopii?

Opublikowano

Sprawdziłem ten multi rom pod kątem błędów znanych mi z MIUI Polska - niema błędu z app od aktualizacji, nie crashuje launchera, ale są błędy z paskiem systemowym tzn. jak wyłączam sim 2, to dubluje wskaźniki z sim 1 i pokazuje 2x... brzydko toto wygląda.. nie wiem, poczekam jeszcze z 2 miechy, jak nie wyjdzie ASOP to sprzedaje ten telefon