anon1m00s Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Witam! Mam takie pytanie czy orientuje się ktoś czy możliwe jest wysłanie gdzieś np do chin telefonu w celu naprawy pewnie wymianie prawie wszystkiego oprócz wyświetlacza i obudowy ? W serwisie powiedzieli ze nie do uratowania
kulig007 Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 A wogole opłaca się takie kroki wykonywać. Bo coś mi się wydaje, że lepiej będzie kupić nowy telefon niż wysyłać po Chinach. Tapatalk User from Mi2s
Mastrojani Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Był myty w ultradźwięku (a dokładniej płyta główna)? Może jednak jest do odratowania. Nie jeden smartphone, którego płyta główna była w niektórych miejscach czarna od spięcia wstawał bo kilkugodzinnym myciu płyty głównej w ultradźwiękach. Wanienkę ultradźwiękową mam. Jeśli byś chciał, mogę zajrzeć jeszcze. PM jak coś. BTW myślałem, że tylko ja miałem pecha uceglając sobie z miesiąc temu w połowie M1S (uPad i teraz ma pająka ). 1
ddr Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Polecam wanienki, można taką kupić za 50 zł. Mastro, w czym kąpiesz elektronikę? Obecnie używam cleansera IPA, ale zastanawiam się czy nie nadałby się denaturat bezbarwny . Wysłane z mojego HM 1SW
ddr Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 woda destylowana dobra na elektronikę zalaną słoną wodą na pierwsze mycie, do ogólnego użytku na syfy itp alkohol lepszy, lub płyn do mycia w wanienkach Wysłane z mojego HM 1SW
Mastrojani Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Polecam wanienki, można taką kupić za 50 zł. Mastro, w czym kąpiesz elektronikę? Obecnie używam cleansera IPA, ale zastanawiam się czy nie nadałby się denaturat bezbarwny . Wysłane z mojego HM 1SW Również go używam. IPA Cleaner też jak najbardziej zdaje egzamin
jordan87 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Nie radzę kupowac wanienek "ultradzwiękowych" za 50 zł. W rzeczywistości to naczynie które drga zazwyczaj z częstotliwością 50Hz Taki chiński patent.
ddr Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 To pewnie źle trafiłeś, moja śmiga prawidłowo .
Ari93 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Nie radzę kupowac wanienek "ultradzwiękowych" za 50 zł. W rzeczywistości to naczynie które drga zazwyczaj z częstotliwością 50Hz Taki chiński patent. moze pomyliles wanienke ultradzwiekowa z ultrabasowa? ;D
Gość zydowsky Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 50hz to by Ci to skakało jak poje#### przy odpowiedniej mocy xD
Rekomendowane odpowiedzi